Κρητική Συνταγή: Ομελέτα με Απάκι και πράσινη πιπεριά

Εύκολη, γρήγορη και νόστιμη συνταγή!!

Ομελέτα με Απάκι και πράσινη πιπεριά

Εύκολη, γρήγορη και νόστιμη συνταγή!!
ΕΙΔΟΣ ΦΑΓΗΤΟΥ Αλλαντικά
ΜΕΡΙΔΕΣ 2

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  

  • 0,5 πιπεριές πράσινη ψιλοκομμένη
  • 5 φέτες απάκι ψιλοκομμένο
  • 4 αυγά
  • ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελάχιστο νερό

ΟΔΗΓΙΕΣ
 

  • Στην αρχή σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε την πιπεριά μας και αφού μαραθεί αρκετά προσθέτουμε και το απάκι και περιμένουμε να σοταριστεί και εκείνο.
  • Σε ένα βαθύ μπόλ σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε ελαφρά με ένα πιρούνι. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε ελάχιστο νερό.
  • Στη συνέχεια μόλις και το απάκι μας σοταριστεί ρίχνουμε το μίγμα με τα αυγά μας και προσέχουμε συνεχώς να μην μας κολλήσει η ομελέτα μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Πηγη: mageirikipandaisia.wordpress.com

Ακολούθησε το Cretans στο Google News και στο Facebook

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ