Κρητική Κουζίνα
Κοτόπουλο στο φούρνο με γραβιέρα
Κοτόπουλο μαγειρεμένο με λαχανικά και τελειωμένο στο φούρνο, ωραία συνδυασμένο με τη γλυκιά γεύση της Κρητικής γραβιέρας
«Ετσι μαγειρεύω το τσιγαριαστό στη Γαύδο»
«Τα γεμιστά μ’ αρέσουνε, αλλά ποτέ δεν έμαθα να τα μαγειρεύω. Αυτά τα φτιάχνει η γυναίκα μου. Εγώ έχω μάθει, εδώ και χρόνια, από τότε, που ήμουνα μόνος μου, να μαγειρεύω μόνο κρέατα».
Πένες με Απάκι, Ντομάτα, Πιπεριά και Μυζήθρα
Μία εύκολη και γρήγορη συνταγή ζυμαρικών με απάκι και μυζήθρα
Ομελέτα με Απάκι και πράσινη πιπεριά
Εύκολη, γρήγορη και νόστιμη συνταγή!!
Μοσχαρίσιες μπριζόλες κρασάτες
Εύκολη συνταγή για να μοσχαρίσιες μπριζόλες, σβησμένες με κρασί.