Ολλανδή πιλότος προσγειώνεται στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” του Ηρακλείου και διαφημίζει την Κρήτη

Όπως λέει, το νησί μας, συγκεκριμένα, είναι γνωστό για τη ζεστή του φιλοξενία
Όπως λέει, το νησί μας, συγκεκριμένα, είναι γνωστό για τη ζεστή του φιλοξενία

Η αλήθεια είναι ότι στατιστικά είναι κάπως σπάνιο να… πετύχεις γυναίκα να πιλοτάρει αεροπλάνο. Ωστόσο, η Ολλανδή, Michelle Gooris, αποδεικνύει ότι είναι ένα στερεότυπο που έχει σπάσει προ πολλού.

Με ένα βίντεο που έχει αναρτήσει στα social media, η νεαρή πιλότος διαφημίζει το Ηράκλειο και την Κρήτη, την ώρα που προσγειώνει ένα αεροσκάφος 737 στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” του Ηρακλείου.

Αυτό που είναι αρκετά τιμητικό για την Κρήτη, αποτελεί το γεγονός ότι η ίδια  στην εισαγωγή του βίντεο της, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το νησί μας αλλά και για τους ανθρώπους του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μισέλ, διατηρεί κανάλι στο YouTube, με το όνομα “DuchPilotGirl”, στο οποίο έχει αναρτήσει πληθώρα πτήσεων, ενώ ταυτόχρονα είναι ιδρύτρια εκπαιδευτικής ακαδημίας πιλότων με το όνομα “Your Pilot Academy”.

Πηγή: cretatimes

Ακολούθησε το Cretans στο Google News και στο Facebook
Διάβασε τα καλύτερα θέματα για την παράδοση και την ιστορία της Κρήτης μόνο στο Cretans.gr
ΠΕΨΕ ΤΟ ΜΑΝΤΑΤΟ ΣΤΣΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ