Βελγίδα επιστρέφει στην Κρήτη μετά από 44 χρόνια για να ψάξει τον εφηβικό της έρωτα

Μια Βελγίδα επιστρέφει στα Χανιά για διακοπές, με αφορμή τα 60α γενέθλια της, το Μάιο, και ελπίζει να ξαναβρεί τον εφηβικό της έρωτα, μετά από 44 χρόνια.

Η συγκινητική ιστορία ξεκίνησε πριν 44 χρόνια όταν μια 18χρονη κοπέλα με καταγωγή από το Βέλγιο βρισκόταν, το μακρινό 1979, στη Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά μαζί με την οικογένεια της για διακοπές. Τότε γνώρισε ένα πολύ όμορφο Χανιώτη ο οποίος την γοήτευσε και έμεινε αξέχαστος στην μνήμη της, μέχρι και σήμερα.

Οι δυο νέοι, όπως περιγράφει η ίδια σε ανάρτηση της σε ομάδα σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν ραντεβού σε ένα μπαράκι στο Παλιό λιμάνι των Χανίων και μάλιστα ο όμορφος Χανιώτης της έπαιξε με την κιθάρα του το “Sultans of Swing” των “Dire Straits”. Λίγες μέρες αργότερα επέστρεψε στο Βέλγιο.

Ένα χρόνο μετά η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να επισκεφτεί και πάλι την Κρήτη μαζί με την μικρότερη αδερφή της και ήλπιζε να ξαναβρεί, όπως και έγινε, τον όμορφο Χανιώτη που δεν μπορούσε να βγάλει από το μυαλό της. Πήγε στο μαγαζί που είχαν βγει ραντεβού, όπως περιγράφει η ίδια τον βρήκε εκεί και έζησαν μαζί ένα πολύ όμορφο μήνα.

Τα χρόνια πέρασαν και η γυναίκα δεν μπορούσε να ξεχάσει με τίποτα τον όμορφο Βασίλη. Έτσι πήρε την απόφαση να τον αναζητήσει δημοσιεύοντας μια ανάρτηση σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης. Η Βελγίδα στην ανάρτηση της αναφέρει ότι δεν έχει πολλές πληροφορίες για τον “Μπίλι” όπως τον φώναζε, ενώ έχει μόνο μια φωτογραφία του, ελπίζει όμως τον επόμενο μήνα που θα έρθει και πάλι στα Χανιά για διακοπές να τον συναντήσει.

Αναγνώστες που συγκινήθηκαν διαβάζοντας την ανάρτηση και αναγνώρισαν το άτομο που περιγράφει η 60χρονη γυναίκα θέλησαν να την βοηθήσουν λέγοντας της που θα τον βρει με την ίδια να μην μπορεί να πιστέψει πόσο γρήγορα ανταποκρίθηκαν.

Βελγίδα επιστρέφει στην Κρήτη μετά από 44 χρόνια για να ψάξει τον εφηβικό της έρωτα

Ακολούθησε το Cretans στο Google News και στο Facebook

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ