Ο Τανιμανίδης, οι μαντινάδες του κυρ.Νίκου και οι τσικουδιές

Ο Τανιμανίδης, οι μαντινάδες του κυρ.Νίκου και οι τσικουδιές

Ο γνωστός παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης, σε ταξίδι του στην Κρήτη, τον περασμένο Οκτώβριο, εκτός από τις ομορφιές του νησιού και το παραδοσιακό κρητικό φαγητό, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον κ.Νίκο. Έναν κρητικό με τα όλα του που εκτός από τσικουδιά κέρασε το Σάκη και… μαντινάδες.

Ο κος Νίκος αποδείχθηκε γερός μαντιναδολόγος και ο Σάκης Τανιμανίδης ενθουσιάστηκε, διασκέδασε και αποθανάτισε τις στιγμές της κρητικής φιλοξενίας στο λογαριασμό του στο instagram.

Η ανάρτηση του παρουσιαστή από την Κρήτη:

View this post on Instagram

Μέγας μαντιναδοπλάστης, ο κυρ Νίκος, μας κέρασε μια ρακή και μετά ξεκίνησε να λέει κρητικές μαντινάδες με ότι θέμα και να του πετούσα! 👊 Αφού μας άφησε άφωνους έκανα κι εγώ μετά μια προσπάθεια…και στο τέλος από τις πολλές ρακιές φύγαμε αεροπλάνα! ✈️ ✈️ #creta #mantinades

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on

Μαντινάδες με ΟΤΙ λέξη και να του πετάξεις, ο κυρ Νίκος! Μέγας μαντιναδοπλάστης, ο κυρ Νίκος, μας κέρασε μια ρακή και μετά ξεκίνησε να λέει κρητικές μαντινάδες με ότι θέμα και να του πετούσα! ? Αφού μας άφησε άφωνους έκανα κι εγώ μετά μια προσπάθεια…και στο τέλος από τις πολλές ρακιές φύγαμε αεροπλάνα! ✈️ ✈️ #creta #mantinades” έγραψε στο μήνυμα του ο παρουσιαστής!

  «Έτσι εγίνηκε τσης… π@τ@ν@ς στα Μάταλα!» - Ένα απολαυστικό βίντεο για τους χίπις

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το

Δείτε και αυτά