Τα 5 καλύτερα ξενοδοχεία στην Κρήτη, ανά κατηγορία διακοπών, σύμφωνα με την TUI

Mια επιλογή 5 ξενοδοχείων στην Κρήτη, ιδανικών για κάθε γούστο, αναδεικνύει στο ταξιδιωτικό της blog η TUI, παροτρύνοντας τους ταξιδιώτες να βρουν τον προσωπικό τους παράδεισο στο ελληνικό νησί ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.
Είτε πρόκειται για διακοπές δραστηριοτήτων (πεζοπορία, ποδηλασία στο βουνό κτλ.) είτε για ταξίδια με επίκεντρο τον πολιτισμό και το άρωμα των τοπικών χωριών της Κρήτης, ή της πρωτεύουσας του Ηρακλείου, είτε για διακοπές παραλίας και καλή εξυπηρέτηση στο ξενοδοχείο, το ελληνικό νησί διαθέτει τα πάντα και μπορεί να ικανοποιήσει όλους τους τουρίστες.
Η TUI επέλεξε τα πιο όμορφα για κάθε κατηγορία διακοπών, που είναι τα ακόλουθα…

Για τους λάτρεις των δραστηριοτήτων | TUI MAGIC LIFE Candia Maris

TUI MAGIC LIFE Candia Maris
Ενδείκνυται για όσους λατρεύουν τα σπορ και επιθυμούν να ασχολούνται με αυτά τις περισσότερες ώρες της ημέρας, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Προσφέρονται πολλά μαθήματα για καθένα από αυτά και μερικά από όσα ξεχωρίζουν έχουν στο επίκεντρο τη γυμναστική με σκοπό την εκγύμναση σε διαφορετικά μέρη του σώματος και το αδυνάτισμα.
Η διαμονή στο ξενοδοχείο αποδεικνύει πόσο καθιστική είναι η ζωή στο γραφείο. Με δραστηριότητες όπως η τοξοβολία και η ποδηλασία οι επισκέπτες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε πιο ιδιαίτερα σπορ, ενώ μπορούν επίσης να τα συνδυάσουν με εκδηλώσεις.
Υπάρχει, ακόμα, η δυνατότητα κράτηση δωματίου με ιδιωτική πισίνα.

Για τους ερωτευμένους | SENSIMAR Royal Blue Resort & Spa

SENSIMAR Royal Blue Resort & Spa
Τα ξενοδοχεία SENSIMAR, αποκλειστικά για ενήλικες, δέχονται επισκέπτες άνω των 16 ετών και προσφέρουν ησυχία δίπλα στη θάλασσα. Υπάρχουν διαθέσιμα προγράμματα εκγύμνασης και διασκέδασης για το βράδυ, διαφορετικά το γειτονικό χωριό Πάνορμος είναι γεμάτο με παραδοσιακές ελληνικές ταβέρνες.

Για τους λάτρεις της πολυτέλειας | GRECOTEL Caramel Boutique Resort

GRECOTEL Caramel Boutique Resort
Η εξυπηρέτηση στο ξενοδοχείο αυτό, με μόλις 69 δωμάτια (15 βίλες και 22 μπάνγκαλόου) είναι εξαιρετική. Διαθέτει εξαιρετικό φαγητό στις 3 ταβέρνες του, εξυπηρέτηση στην παραλία και το ποσοστό στο οποίο οι επισκέπτες το προτείνουν σε άλλους είναι στο 100%.

Για οικογένειες | AQUILA Rithymna Beach

best FAMILY AQUILA Rithymna Beach
Οικογενειακό ξενοδοχείο, με προγράμματα εκγύμνασης, διασκέδασης, τέσσερις πισίνες, μικρά καταστήματα και μεγάλους κήπους. Διαθέτει 519 δωμάτια ιδανικά για οικογενειακές διακοπές στην Κρήτη. Υπάρχουν παιδικά προγράμματα που περιλαμβάνουν δημιουργικά εργαστήρια, παιδικό πρωινό, θεματικές ημέρες και σόου. Επίσης, δύο φορές την εβδομάδα, προσφέρεται επίβλεψη των παιδιών για ελεύθερο χρόνο στους γονείς από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Για όσους λατρεύουν το ντιζάιν | GRECOTEL Amirandes

GRECOTEL Amirandes
Το ξενοδοχείο διαθέτει 212 δωμάτια και εντυπωσιάζει με το εξαιρετικό ντιζάιν του και την ατμόσφαιρα πολυτέλειας. Στην παραλία υπάρχουν άνετες ξαπλώστρες και στο ξενοδοχείο 3 πισίνες η μία εκ των οποίων έχει εκπλητική θέα.

Ακολούθησε το Cretans στο Google News και στο Facebook

Free Movies
ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ