Νέα προσφορά της Aegean: Πετάξτε από Χανιά και Ηράκλειο με 19€

Νέα προσφορά από την Aegean, η οποία διαθέτει 150.000 θέσεις εσωτερικού από 19 ευρώ, όπως ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Η προσφορά ισχύει για απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με το δίκτυο της Olympic Air.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι τις 2 Νοεμβρίου 2017 και για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από την 1η Δεκεμβρίου 2017 έως τις 29 Μαρτίου 2018.

Από Αθήνα: από €41.
Προς Αθήνα: από €19.

Από/προς Χανιά: από €19.
Από/προς Ηράκλειο: από €19.

Εξαιρούμενα δρομολόγια – Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα, Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη – Σάμος, Σάμος – Θεσσαλονίκη, Σητεία – Αθήνα, Ζάκυνθος – Αθήνα, Σκιάθος – Αθήνα, Θεσσαλονίκη – Χίος: από €41.

Όροι και προϋποθέσεις: Αφορά σε απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα προς Χανιά, Κέρκυρα και Κω καθώς και για πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη προς Χανιά. Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο aegeanair.com έως και 10/10/2017 για πτήσεις που εκτελούνται με το δίκτυο της Olympic Air από 01/11/2017 έως και 31/12/2017. Η προσφορά ισχύει για ναύλους πτήσεων απλής μετάβασης όπου περιλαμβάνονται όλοι οι φόροι για κάθε επιβάτη. Για τις πτήσεις από Αθήνα η χαμηλότερη τιμή είναι από 41€ και προς Αθήνα είναι από 19€. Για τις πτήσεις από/ προς Θεσσαλονίκη η χαμηλότερη τιμή είναι από 19€. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με το ναύλο GoLight.

Βρείτε τους φθηνότερους ναύλους, από τη σελίδα Low Fare Calendar της Aegean

Ακολούθησε το Cretans στο Google News και στο Facebook

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ