Πέθανε ο Γιώργης Ξυλούρης – Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο μοναχογιός του αείμνηστου Νίκου Ξυλούρη!

Πέθανε ο Γιώργης Ξυλούρης – Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο μοναχογιός του αείμνηστου Νίκου Ξυλούρη!

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς και οι συνάδελφοι του Γιώργη Ξυλούρη από τον θάνατό του – Το δυστύχημα που του στοίχισε τη ζωή…

Φτωχότερη είναι η οικογένεια Ξυλούρη, αλλά και ολόκληρη η Κρήτη, εξαιτίας του ξαφνικού χαμού του Γιώργη Ξυλούρη, γιου του αείμνηστου Νίκου Ξυλούρη, μετά από τροχαίο στην Αθήνα. Το δυστύχημα που έγινε η αφορμή να χάσει τη ζωή του ο Γιώργης Ξυλούρης σε ηλικία 55 ετών σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (19-11-2015) στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Νέα Κηφισιά, όπου κινείτο με τη μηχανή του, όταν αυτή συγκρούστηκε με διερχόμενο ταξί. Ο Γιώργης Ξυλούρης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ, όπου στις 21.00 το βράδυ υπέκυψε στα τραύματα του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του, αλλά και ολόκληρη την Κρήτη.

Ο Νίκος Ξυλούρης με την κόρη του Ειρήνη και τον γιο του Γιώργο.Ο Γιώργης Ξυλούρης ζούσε στην Αθήνα και διατηρούσε μαζί με τη μητέρα του τα τελευταία χρόνια το δισκοπωλείο «Νίκος Ξυλούρης» στην οδό Πανεπιστημίου. Επίσης ήταν για πολλά χρόνια μουσικός παραγωγός και έκανε εκπομπές στο ραδιοφωνικό σταθμό στο «Κόκκινο 105.5» , καθώς ήταν λάτρης της μουσικής.

Κινούμενος στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Νέα Κηφισιά πηγαίνοντας στο σπίτι του στις 6 το απόγευμα ο Θεός έβαλε σημάδι τον Γιώργη και τον πήρε πρόωρα απο την οικογένειά του και την πολυαγαπημένη του μάνα, τ’ αδέρφια του, απο την οικογενειά μας, απ’ ολους μας, μα κι απ’ την Κρήτη που λάτρευε και τον λάτρευε” γράφουν οι συνάδελφοί του.

Γιώργη μας σ’ αυτό το πρώτο κείμενο και με το ξαφνικό χτύπημα του φευγιού σου που να βρεθούν τα λόγια; Μόλις χτες θρηνούσαμε τον Γιώργο Ανανδρανιστάκη που έφυγε πρόωρα απο καντά μας και τώρα έφυγες κι εσύ! Σύντεκνε πως θα το νταγιαντίσουμε; Καλό ταξίδι Γιώργη μας… καλό ταξίδι…..” καταλήγουν οι συνάδελφοί του, στον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”.

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το

Δείτε και αυτά

Παρόμοια άρθρα