Video από το σοκαριστικό ατύχημα στις Μοίρες που στοίχισε τη ζωή σε μητέρα και την 2χρονη κόρη της

Στο βίντεο διαφαίνεται η σφοδρότητα της σύγκρουσης αλλά και το ότι το αμάξι στο οποίο επέβαιναν μάνα και κόρη αμέσως μετά την πρόσκρουση του αγροτικού, πήρε φωτιά, κόβωντας το νήμα τις ζωής για την 37χρονη και το παιδί της.

Το χρονικό

Σοκαρισμένη είναι η ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς Κρήτης, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα από το νέο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα στις Μοίρες, στη διασταύρωση Φανερωμένης – Γαλιάς.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 37χρονη μητέρα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, είχε σχεδόν περάσει τη διασταύρωση, όταν συγκρούστηκε -υπό συνθήκες που διερευνώνται- με ένα αγροτικό αυτοκίνητο.

Την υπόθεση χειρίζονται οι αστυνομικοί του Τμήματος Φαιστού, οι οποίοι προσπαθούν να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο. «Κλειδί» στην έρευνα θα αποτελέσει -όπως εκτιμάται- κάμερα παρακείμενου σπιτιού που πιθανότατα κατέγραψε το τροχαίο δυστύχημα.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε και η μόλις δύο ετών κορούλα της που βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με την μητέρα της μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

Η άτυχη γυναίκα ήταν παντρεμένη με ειδικό φρουρό με τον οποίο έχουν αποκτήσει ακόμα ένα παιδάκι, 9 ετών, ενώ παλιότερα είχε υπηρετήσει και στο υπασπιστήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

Πολυμέσα

Ακολούθησε το Cretans στο Google News και στο Facebook

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ