Η Porsche παρουσίασε τη νέα Cayenne στην Κρήτη και οι δημοσιογράφοι πάθανε πλάκα με τους δρόμους (video)

Την Κρήτη επέλεξε η Porsche για να παρουσιάσει τη νέα Cayenne την προηγούμενη εβδομάδα. Για την παρουσίαση αυτή βρέθηκαν στο Λασίθι δημοσιογράφοι απ’ όλο τον κόσμο, αλλά και διάσημοι δοκιμαστές αυτοκινήτων.

Ένας από αυτούς, ο Bobby Ang, από τη Μαλαισία, οδήγησε το πολυτελές SUV της Porsche στον επαρχιακό δρόμο από το χωριό Κρασί μέχρι τα Μάλια (δείτε το χάρτη της διαδρομής, παρακάτω).

Ο έμπειρος οδηγός ανέβασε στο κανάλι του το βίντεο σχολιάζοντας ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους δρόμους για οδήγηση και ότι είναι τυχερός που βρέθηκε να οδηγήσει σε τέτοιους δρόμους. Όπως, χαρακτηριστικά γράφει:

Many of us dreamed of driving in Stelvio Pass or some of the more famous roads around the world. But no one ever has mentioned Crete. Well courtesy of Porsche, I’m lucky enough to have driven there, and I must say, this is the greatest place on earth to drive. Beautiful roads, wonderful scenery, and very very very very very few cars, even on a supposedly busy weekday.

…που μεταφράζεται:

Κάποιοι από εμάς ονειρευόμαστε να οδηγήσουμε στο Stelvio Pass ή σε κάποιους από τους πιο διάσημους δρόμους του κόσμου. Όμως, κανένας δεν έχει αναφέρει την Κρήτη. Όμως, χάρη στην Porsche, είμαι τυχερός που οδήγησα εκεί, και πρέπει να πω, ότι αυτό είναι το καλύτερο μέρος στην γη για να οδηγήσεις. Όμορφοι δρόμοι, καταπληκτικά τοπία και πολύ πολύ πολύ λίγα αυτοκίνητα, ακόμα και σε μία καθημερινή που θα έπρεπε να έχει κίνηση

 

  Κρητικό ίαμα: Έτοιμο το καινοτόμο φαρμακευτικό σκεύασμα της Κρητικής γης

Η διαδρομή που οδήγησε

ΘΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το

Δείτε και αυτά

Παρόμοια άρθρα