Από το νερό πολλοί επνίγηκαν. Από τη ρακή …ουδείς!

Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Μεταξάκη γραμματέα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσα Μουλιανών Σητείας η συγκεκριμένη μπλούζα με το συγκεκριμένο λογότυπο τυπώθηκε για … ιδιωτική χρήση ωστόσο γνώρισε μεγάλη επιτυχία και επανατυπώθηκε !

Συγκεκριμένα, τυπώθηκε σε 15 τεμάχια ώστε να τη φορούν τα μέλη του Συλλόγου που ήταν αρμόδια για την εξυπηρέτηση του κόσμου στο παραδοσιακό πανηγύρι του χωριού την παραμονή του Προφήτη Ηλία (19 Ιουλίου 2013). Η επίμαχη ατάκα μάλιστα ήταν έμπνευση του Κωνσταντίνου Βασιλάκη, αντιπρόεδρου του Συλλόγου.

Έπειτα από το πανηγύρι και έπειτα από πραγματικά μεγάλη ζήτηση που είχε η μπλούζα από συγχωριανούς και επισκέπτες. Τυπώσαμε εκ νέου 100 τεμάχια τα οποία διανεμήθηκαν στην επόμενη παρέα που διοργάνωσε ο Σύλλογος στο χωριό, στις 22 Αυγούστου 2013.

“Ήδη το τρέχον χρονικό διάστημα αναζητούμε μια ευφάνταστη ατάκα -χιουμοριστικού περιεχόμενου μιας και το έχουμε ανάγκη αυτές τις δύσκολες μέρες- για τα μπλουζάκια που θα τυπώσουμε του χρόνου. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αυτή μας η ιδέα είχε απρόσμενα μεγάλη απήχηση.” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ακολούθησε το Cretans στο Google News και στο Facebook

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ