Κρητική συνταγή: Νηστίσιμες τηγανίτες με άνηθο

Κρητική συνταγή: Νηστίσιμες τηγανίτες με άνηθο

Φτάσαμε στη Μεγάλη Βδομάδα και όσοι δεν νήστευαν πιστεύω θα αρχίσουν να νηστεύουν.
Αυτή την περίοδο που νηστεύουμε έχουμε ανάγκη από ποικιλία στη διατροφή μας για να μην καταθέσουμε τα όπλα! Όσοι ειδικά νηστεύουν όλη τη σαρακοστή θα βρουν πιο εύκολη τη νηστεία με τέτοια εδέσματα, που συγχρόνως είναι και θερμιδογόνα.
Βρίσκεις τελικά τόση ποικιλία σε νηστίσιμες συνταγές, που είναι απορίας άξιον, αντί να αδυνατίσεις από την νηστεία, παχαίνεις κι από πάνω!

Πηγή

Νηστίσιμες τηγανίτες με άνηθο
Print Recipe
Νηστίσιμες τηγανίτες με άνηθο
Print Recipe
Συστατικά
Μερίδες:
Οδηγίες
  1. Ψιλοκόβουμε τον άνηθο, αφού πρώτα αφαιρέσουμε τα χοντρά κοτσάνια.
  2. Τρίβουμε ένα κρεμμύδι μεγαλούτσικο και προσθέτουμε ένα ποτήρι υγρή σόδα. Ανακατεύοντας ρίχνουμε το αλεύρι μέχρι να πετύχουμε ένα μέτριο χυλό. Αλατοπιπερώνουμε
  3. Βάζουμε αρκετό λάδι στο τηγάνι και ρίχνουμε κουταλιές από το χυλό. Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν. Όταν είναι έτοιμες τις βγάζουμε και τις ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί.
  4. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένη ντομάτα χωρίς τα σπόρια ή με σφιχτά κόκκινα ντοματίνια
Με την υποστήριξη του %sWP Ultimate Recipe
  Μαγγίρι: Το κρητικό ζυμαρικό της φτώχιας (συνταγή)

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το

Θα σε ενδιαφέρουν και αυτά

σχόλια