Κρητική συνταγή: Σοφεγάδα
Servings
5άτομα
Servings
5άτομα
Ingredients
Instructions
  1. Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε μικρά καρέ κομμάτια όπως και το μπριάμ, τα βλίτα τα καθαρίζουμε καλά και τα ψιλοκόβουμε όπως και το μαϊντανό προσθέτουμε όλα τα υλικά μας σε ένα ταψί και ανακατεύουμε καλά.
  2. Ψήνουμε στο φούρνο στους 170-180 βαθμούς για περίπου 45 με 50 λεπτά.
Recipe Notes

Τα αρωματικά φροντίστε να μπουν σε ίσες ποσότητες. Αν τα βρείτε φρέσκα το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

  Στριφτούδια σε στακοβούτυρο με κιμά, απάκι και γραβιέρα Κρήτης