Κοτόπουλο στο φούρνο με γραβιέρα

Κοτόπουλο στο φούρνο με γραβιέρα

Κοτόπουλο στο φούρνο με γραβιέρα
Print Recipe
Κοτόπουλο μαγειρεμένο με λαχανικά και τελειωμένο στο φούρνο, ωραία συνδυασμένο με τη γλυκιά γεύση της Κρητικής γραβιέρας
Μερίδες Χρόνος προετοιμασίας
6 άτομα 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος
2 ώρες
Μερίδες Χρόνος προετοιμασίας
6 άτομα 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος
2 ώρες
Κοτόπουλο στο φούρνο με γραβιέρα
Print Recipe
Κοτόπουλο μαγειρεμένο με λαχανικά και τελειωμένο στο φούρνο, ωραία συνδυασμένο με τη γλυκιά γεύση της Κρητικής γραβιέρας
Μερίδες Χρόνος προετοιμασίας
6 άτομα 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος
2 ώρες
Μερίδες Χρόνος προετοιμασίας
6 άτομα 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος
2 ώρες
Συστατικά
Μερίδες: άτομα
Οδηγίες
  1. Ετοιμάστε το κοτόπουλο. Βάλτε το κοτόπουλο μέσα σε μια κατσαρόλα με νερό. Προσθέστε αλάτι, πιπέρι, τα κρεμμύδια, τα καρότα, το ελαιόλαδο και αφήστε τα να βράσουν για 40 λεπτά περίπου μέχρι να γίνει το κοτόπουλο.
  2. Βγάλτε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Αφαιρέστε το κοτόπουλο, τα κρεμμύδια, τα καρότα και βάλτε τα μέσα σε ένα πυρέξ.
  3. Πασπαλίστε τη γραβιέρα, μετά το θυμάρι και τέλος βάλτε ένα κομμάτι βούτυρο πάνω από κάθε κομμάτι κοτόπουλο.
  4. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 10 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει χρώμα.
  5. Σερβίρετε το πιάτο ζεστό.
Συνταγή σημειώσεις

Πηγή: kritesonline.gr

Με την υποστήριξη του %sWP Ultimate Recipe
  Κρητική συνταγή: Μελιτζάνες με χόντρο και απάκι

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το

σχόλια