Χοχλιοί μπουμπουριστοί
Servings Prep Time
4άτομα 30λεπτά
Servings Prep Time
4άτομα 30λεπτά
Ingredients
Instructions
  1. Καθαρίζουμε τους χοχλιούς από τη μεμβράνη μπροστά.
  2. Πασπαλίζουμε ένα τηγάνι με πολύ αλάτι, τοποθετούμε τους χοχλιούς με το κεφάλι προς το αλάτι και το βάζουμε στη φωτιά μέχρι να κολλήσουν με το αλάτι.
  3. Στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι για να ψηθούν, καθώς και το δενδρολίβανο.
  4. Τέλος σβήνουμε με το ξύδι. Είναι έτοιμοι όταν εξατμιστεί σχεδόν όλο το ξύδι.
Recipe Notes

Συνταγή: Χρήστος Ι. Λάπας
Πηγή: cretanfoodnews.gr

  Πως να φτιάξετε αυθεντικό ρακόμελο Κρήτης (συνταγή + video)