Η πιο όμορφη παρουσιάστρια της Ελλάδας βρίσκεται στην Κρήτη

Οι όμορφες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση είναι πολλές αλλά σαν τη συγκεκριμένη δεν νομίζουμε πως υπάρχει άλλη.

Ο λόγος για την Ιωάννα Μαλέσκου, ή αλλιώς η «Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης», παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι» στο ΚΡΗΤΗ ΤV. Η εντυπωσιακή Ιωάννα δεν διαθέτει μόνο εκπληκτικές αναλογίες αλλά συνδυάζει την ομορφιά της με γνώσεις, καθώς πρόκειται για μία δασκάλα.

Η ξανθιά καλλονή πριν χρόνια τελείωσε τις σπουδές της στο ΑΠΘ και άφησε τη γενέτειρα της Πρέβεζα, καθώς διορίστηκε ως αναπληρώτρια καθηγήτρια στην Κρήτη. Από τότε το νησί την λάτρεψε και μπορούμε να πούμε πως το ίδιο και εμείς!

Ζει στο Ηράκλειο, όσοι τη γνωρίζουν, ξέρουν πως έχουν να κάνουν με ένα γλυκύτατο, συνεσταλμένο και σοβαρό άτομο, που λατρεύει τη δουλειά της, αλλά και τη γυμναστική, που είναι το πάθος της!

Όταν ανατρέξεις σε φωτογραφίες της θα διαπιστώσεις πως η ομορφιά, το χαμόγελο και το καλλίγραμμο σώμα της είναι ξεχωριστά και σίγουρα θα μπορούσες να τη χαρακτηρίσεις ως αριστοκρατικό άγγελο.

Μία ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες, θα σας κάνει να συμφωνήσετε πως μιλάμε για την πιο όμορφη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης.

Ακολούθησε το Cretans στο Google News και στο Facebook

Free Movies
ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ