Νέα μεγάλη προσφορά της Ολυμπιακής. Πετάξτε με 19€ από/προς Κρήτη

Νέα μεγάλη προσφορά της Ολυμπιακής. Πετάξτε με 19€ από/προς Κρήτη

Η Ολυμπιακή Αεροπορία προσφέρει, εισιτήρια από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για Κρήτη ( Ηράκλειο, Χανιά & Σητεία) και το αντίστροφο, με τιμή εισιτηρίου μόνο 19€.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία προσφέρει αυτή τη τιμή σε 500.000 εισιτήρια για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι 17/01/2019 – για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 18/02/2019 έως και 26/10/2019.

Κάντε κράτηση μέχρι 17 Ιανουαρίου και επωφεληθείτε όσο προλαβαίνετε. Όσο πιο νωρίς, τόσο πιο φθηνά!

Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία εύρεσης του φθηνότερου ναύλου, χρησιμοποιήστε το Low Fare Calendar (ημερολόγιο χαμηλών ναύλων) της Ολυμπιακής αεροπορίας.

Όροι προσφοράς:

Αφορά σε απευθείας πτήσεις σε όλο το δίκτυο εσωτερικού. Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο olympicair.com έως και 17.01.2019 για πτήσεις από 18.02.2019 έως και 26.10.2019. Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 19€ για πτήσεις προς την Αθήνα και από 41€ για πτήσεις από την Αθήνα. Για πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη, η χαμηλότερη τιμή είναι από 19€. Για πτήσεις από/προς Ηράκλειο προς Ρόδο, η χαμηλότερη τιμή είναι από 19€. Εξαίρεση αποτελούν τα παρακάτω δρομολόγια για τα οποία η χαμηλότερη τιμή είναι από 41€: Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα, Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη – Σάμος, Σάμος- Θεσσαλονίκη, Σητεία- Αθήνα, Ζάκυνθος – Αθήνα, Σκιάθος – Αθήνα, Θεσσαλονίκη – Χίος, Ρόδος – Καστελλόριζο και Καστελλόριζο – Ρόδος. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με το ναύλο Golight.

  Κρητικός επιχειρηματίας ωρύεται σε ξενοδοχείο επειδή του έκλεψε το Rolex του η καμαριέρα (video)

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το

σχόλια